Nieuwe kozijnen

Uw adres voor onderhoudsvriendelijke, maar tegelijk ook strakke en elegante kozijnen!

Om nog betere kwaliteit aan onze klanten te kunnen leveren heeft Alument het onderhoud, schadeherstel, service en reparatie ondergebracht in het dochterbedrijf ‘Raammaker’. Voor de mooiste nieuwe onderhoudsvriendelijke, maar tegelijkertijd ook strakke en elegante kozijnen, staat Alument graag voor je klaar om dit te realiseren.

De aluminium en kunststof kozijnen en zonwering zoals screens, rolluiken en buitenjaloezieën van Alument zijn altijd van de beste kwaliteit. Bovendien snappen wij als geen ander dat de juiste kozijnen en zonwering uw woning afmaken! Wij noemen de buitenkant van uw woning niet voor niets uw visitekaartje.

Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Aluminium kozijnen

Een tijdloze en stijlvolle gevel creëert u gemakkelijk met onze prachtige aluminium kozijnen en deuren.

Kunststof kozijnen

Laat uw kunststof kozijnen volledig op maat realiseren en stem ze precies af op uw smaak en op de stijl van de woning.

Aanvullende producten

Maak uw woning of bedrijfspand af met luxe aanvullende producten, zoals screens, rolluiken, jaloezieën, volglazen wanden of lichtstraten/lamellendaken.

Kunnen wij u van dienst zijn bij het verstrekken van advies met betrekking tot het vinden van de ideale kozijnen? Wij denken graag met u mee om de gewenste uitstraling te bereiken. Benieuwd naar de vele mogelijkheden? Kom inspiratie opdoen in onze showroom (enkel op afspraak te bezoeken)!